iram@orkenyszinhaz.hu

ISZAP

Inspiráló SZínházi AlkotóPortál

2018 – TÉLI FELADAT 

RAJZOLJATOK KÉPREGÉNYT AZ ALÁBBI CÍMMEL:

LAPOSLADÁNYI TÖRTÉNET 

 FŐSZEREPLŐ: Balogh Kálmán (fiatal, romantikus lelkű patikussegéd)

 ELSŐ KÉPKOCKA: mulatság a laposladányi kaszinóban

 EGY KÉPKOCKA VALAHOL A TÖRTÉNETBEN: a szép patikusnénak éjszaka elviselhetetlenül fáj a foga

 UTOLSÓ KÉPKOCKA: Kálmán hegedül, a mellette ülő cselédlány a vállára hajtja a fejét

Küldd el nekünk a képregényt! Műved lehet egy- vagy többlapos, fekete-fehér vagy színes, és bármilyen rajztechnikával készülhet. Szép Ernő darabját nem kell ismerni hozzá.

 A legjobb pályázatokat kitesszük honlapunkra, facebook oldalunkra, alkotóikat és tanárukat pedig meghívjuk a Patika című bemutatónkhoz kapcsolódó egy-egy eseményre, és kisebb színházi ajándékokkal lepjük meg. A pályázat nyertesét meghívjuk a színházba, hogy működésében ismerkedhessen meg egy általa kiválasztott színházi szakmával, és beszélgethessen e szakma művelőjével.

 Valamennyi ISZAP pályázó felvételt nyer a KAPTÁR közösségbe, és így egy vagy akár több évadon át részt vehet a színház életében.

 Minden pályázót és tanárát szeretettel várjuk a Patika olvasópróba-demójára is, ahol a rendezővel, a látványtervezőkkel és a dramaturggal beszélgetünk az előadás létrehozásának folyamatáról. Regisztrálj az iram@orkenyszinhaz.hu címen! Ha megírod, hogy ISZAP-pályázó vagy, nem kell belépődíjat fizetned a programon.

Pályázatodban tüntesd fel a nevedet, e-mail címedet, a tanárod nevét és az ő elérhetőségét is! Az is megfelelő, ha a tanárod küldi el nekünk a pályázatot.

Beküldési cím: iszap@orkenyszinhaz.hu

A levél tárgya: 2018 – TÉLI ISZAP

Beküldési határidő: 2018. december 10.

Top